Hilink zal NETCOM2019-Tentoonstelling gedateerd 26-29 Augustus, 2019 in Brazilië bijwonen

April 27, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over Hilink zal NETCOM2019-Tentoonstelling gedateerd 26-29 Augustus, 2019 in Brazilië bijwonen

laatste bedrijfsnieuws over Hilink zal NETCOM2019-Tentoonstelling gedateerd 26-29 Augustus, 2019 in Brazilië bijwonen  0

 

 

 

 

 

 

 

                                                                 

                                                                                                                                 Hilink zal aanwezig zijn bij NETCOM2019-Tentoonstelling gedateerd 26-29 Augustus, 2019 in Brazilië

Wij nodigen u oprecht aan onze cabine Nr uit: B14D
Om over onze productinformatie te leren.
Dank u voor uw steun en vertrouwen!
Tentoonstellingscentrum:

 

Ongeveer NETCOM

NetCom zal Internet & Intranet, Veiligheidsrisicobeheer, Computers, Public relations & Reclame, Telecommunicaties, Computernetwerken, Elektronisch Documentenbeheer kenmerken, Marketing & Verkopend en veel meer enz.

 

Ongeveer Bedrijf

Hilink is professioanl bij optische zendontvangers, Directe Kabel In bijlage en de optische passieve verkoopmaatschappij van de apparatenr&d fabrikant, volledig toegewijd aan productontwikkeling, vervaardiging, distributie en klantenservice.

 

Wij verstrekken hoog rendementresolutie voor problemen in Optische Vezelmededeling voor gebruikers rondom de wereld. Wij verstrekken actieve optische zendontvangers, DAC voor Datacentrum en passieve producten voor de globale exploitanten, de kanaalverdelers en de materiaalfabrikanten:

 

1. Actieve optische zendontvangers: 100G QSFP28 CFP2 /40G QSFP+/SFP+/XFP/GVB/SFP/SFP28/CWDM/DWDM/ENZ.

2. Directe Kabel In bijlage voor Datumcentrum: actieve of Passieve het Koperkabels enz. van 40G QSFP+ AOC/40G en van 10G.

3. De passieve optische apparaten van CWDM en DWDM-, Mux/Demux, Patchcord, Demper, MPO/MTP die producten enz. telegraferen.

 

Ondertussen, hebben de massieve productie en het wetenschappelijke beheer in kosten neer geresulteerd. Zo hebben wij een concurrerende prijs. Wij die ons beste proberen om elke klanten te vervullen eisen, verlenend uitstekend product en de perfecte dienst.